300 millioner for en ny runde Batman?

Warner Brothers skal være desperate etter å sikre seg Christian Bale som Batman til “Justice League” og “Man of Steel”-oppfølgeren.

Han har sagt det klart og tydelig før: Christian Bale har ingen hensikter om å ta på seg det åletrange Batman-kostymet sitt igjen.

Men det kan kanskje 300 millioner kroner gjøre noe med?

Det er i alle fall håpet til Warner Brothers, som ifølge Entertainment Weekly står klar til å tilby sinnataggen 50 millioner dollar for å spille Batman i de kommende storsatsningene “Justice League” og oppfølgeren til “Man of Steel” (som trolig får tittelen “Batman vs. Superman”).

Warner Brothers skal ha satt et ekstremt press på Bale for å returnere som mørkets ridder, etter at de for alvor tente på ideen om å se Henry Cavill og Bale bekjempe kriminalitet og hverandre sammen på lerretet.

Mannen bak ryktene skal være forfatter Vincent Russel, som i anledning en uautorisert “Bale som Batman”-biografi skal ha blitt fortalt om Warner Brothers sindige overbevisningsevne.

– Bale vil få 50 millioner for å være Batman i sånn ca. 20 minutter, skal en anonym, men selvfølgelig troverdig kilde ha fortalt Russel.

“Man of Steel”-regissør Zack Snyder skal ønske seg en eldre og sliten Batman til sitt kommende superheltepos, noe snart 40 år gamle Bale gjorde mesterlig i fjorårets The Dark Knight Rises.

Hvorvidt Warners storsinnede tilbud har rot i virkeligheten, og om Bale er villig til å akseptere det, er foreløpig ukjent.

Et eventuelt ja fra Bale vil i så fall bryte kontinuiteten fra Christopher Nolans nylig avsluttede trilogi. Men det mistenker vi at Warner Brothers driter langt i.

Vi følger selvfølgelig saken videre med stor interesse.