Begge fortsetter solo

Captain America og Thor returnerer i hver sin film nummer tre. 

Marvel er langt ifra ferdig med The Avengers’ solokarrierer, og allerede før “Captain America: The Winter Soldier” er ute, skal regissørene være i gang med planene for neste oppfølger, ifølge Variety.

Produsent Kevin Feige og resten av Marvel-gjengen skal ha blitt så imponert over produksjonen av den forrige filmen (som for øvrig har premiere i april), at de allerede har tyvstartet forhandlingene om neste film med regissørbrødrene Anthony og Joe Russo.

Chris Evans’ kontrakt om flere filmer gjør at han mest sannsynlig blir å se igjen i hovedrollen i “Captain America 3”, skriver Empire.

Og Marvel fortsetter å smi mens jernet er varmt, også når det gjelder Avenger-helten fra Åsgard. Empire kan avsløre at Chris Hemsworth igjen skal svinge hammeren i “Thor 3”.

Plottet er foreløpig ikke avslørt, men denne gangen skal Craig Kyle samarbeide med Christopher Yost om å skrive neste kapittel i historien om Thor.

Før alle brikkene i disse treerne er på plass, er både Hemsworth og Evans naturlig nok opptatt med en annen oppfølger; “The Avengers: The Age of Ultron”. Men det blir altså langt fra det siste vi ser av Thor og Captein America på en stund.