Bekrefter Star Wars-ryktene

Zac Efron har vært i Star Wars-samtaler.

Sommeren 2013 blusset det opp et rykte som fikk enkelte jedientusiaster til sette morgenkaffen i vrangstrupen. Tenåringsidolet fra “High School Musical” skulle angivelig være nær en billett til galaksen langt langt borte. Utenkelig ved første ørekast, men ikke så urealistisk likevel når man innser at Efron var Disneys gullgutt, og Disney har rettighetene.

Men lenge har det vært stille fra sladrehanker som mener å vite noe. Latino Review, som var hærfører for ryktearmeen, har ikke fulgt opp sine ubekreftede mistanker.

Men nå er det altså hovedpersonen selv som tar bladet fra munnen. Ifølge Total Film har Zac Efron innrømmet til MTV at han har hatt møter med Star Wars-teamet.

Yeah, I just went and met with them. So I don’t know. It would be cool. I love the Star Wars movies, I love them, but… who knows?

Hvor alvorlige disse samtalene var er ukjent, men faktum forblir faktum. “High School Musical”-stjernen er på kartet til J.J. Abrams. Uttalelsen føyer seg inn i rekken av skuespillere som lekker informasjon om den kommende filmen. For ikke lenge siden fortalte Carrie Fisher at hun, Mark Hamill og Harrison Ford returnerer til sine roller.

Hva tror du? Hvem skulle Zac Efron vært?