Ben Foster og Dominic Cooper til “Warcraft”

“Warcraft”-filmen har gjort to varp på castingfronten.

Duncan Jones rekrutterer heftig til sin kommende “Warcraft”-film, og alle nerder fryder seg. Med det legendariske produksjonsselskapet Legendary (høhø) i ryggen, har “The Muppets”-regissøren virkelig fått fart på sakene – med omskrevet manus og fastsatt premieredato 11. mai 2016.

Nå har Jones imidlertid gjort sitt største varp hittil, med tilførselen av Ben Foster og “Captain America”-stjernen Dominic Cooper til rollelista. Ben Foster skal ifølge The Hollywood Reporter allerede ha sagt ja til en rolle i filmen, mens Cooper skal være i forhandlingenes avsluttende faser.

Hvem de skal spille – være seg menneske, dverg eller ork, er foreløpig ukjent. Jones og Legendary spiller kortene svært tett til brystet, og så å si nada informasjon har lekket ut til pressen om handlingen eller hovedroller.

Foster og Cooper føyes til en rolleliste som allerede inneholder solide folk som Paula Patton, “Vikings”-skuespilleren Travis Fimmel, Toby Kebbel og “True Blood”-stjerna Robert Kazinsky. Trolig kommer det også flere til før filmingen starter i Vancouver i januar.

Utover det er det lite annet å melde om “Warcraft” foreløpig.