Blåser nytt liv i “Den rosa panter”

Og vi snakker ikke om Jacques Clouseau, men den rosa panteren fra introen.

Det er THR som melder at MGM ønsker å gjøre den rosa tegneseriepanteren en tjeneste. De vil oppdatere filmen til å passe dagens animasjonsfilmer, men ikke nok med det. Filmen vil være en hybrid som blander CGI med live-actionDet er ikke ofte at slike filmer lykkes, men av den grunn har de hyret inn David Silverman.

Silverman har hatt stor suksess med “The Simpsons Movie” og en rekke episoder av “The Simpsons”, men har også vært medregissør på “Monsterbedriften”. Mannen er – med andre ord – godt bevandret innen animasjonssuksess.

En mann som Silverman kjenner godt fra før, Michael Price, er i samtaler om å skrive manuset til filmen. De har jobbet sammen ved flere anledninger tidligere, og vil nok dra mye nytte av hverandres kunnskap.

Dette blir for øvrig første gang panteren selv tar steget inn i filmene med samme navn, etter at den i en årrekke har figurert i blader og diverse tegnefilmer. Panteren er kjent for å ikke si ett eneste ord, og det vil den ikke gjøre i denne filmen heller.

Og den klumsete, men sjarmerende detektiven Jacques Clouseau? Han dukker ikke opp i den kommende langfilmen, som enda har til gode å få fastsatt en premieredato.