Blir Penélope Cruz Bond-babe?

Ryktes å følge i ektemannens fotspor.

Javier Bardem trollbandt en hel verden som den karismatiske skurken Silva i “Skyfall”. Og ting kan tyde på at Bardem selv koste seg på Bond-innspilling, for nå skal kona Penelope Cruz være i samtaler om å bli med i Bonds 24. filmeventyr.

Det er nettportalen Yahoo! som melder nyheten. Dette kommer kort tid etter ryktene om at “Skyfall”-regissør Sam Mendes likevel skal være aktuell for en retur i registolen.

Ifølge Yahoo har Bond-produsentene Barbara Broccoli og Michael G. Wilson vært interesserte i å jobbe med Cruz i mange år, men det er først nå at Cruz skal ha en ledig åpning i timeplanen.

Hvis ryktene viser seg å stemme, kan Cruz med sine 40 år smykke seg med tittelen som tidenes eldste Bond-pike. En tittel hun overtar fra skuespilleren Honor Blackman, som var 39 da hun spilte rollen som Pussy Galore i klassikeren “Goldfinger”.

Det er tidligere kjent at Sam Mendes og John Logan allerede har handlingen klar til neste Bond-film, men foreløpig er ingenting kjent rundt filmen som ventes å ha premiere i 2016. Ei heller hvilken rolle Cruz eventuelt skal spille.