Brad Pitt i gang med zombieoppfølger

Oppfølgeren til “World War Z” er i emning.

Den var spådd å bli en av tidenes største fiaskoer, etter en innspillingsperiode med tilsynelatende uendelige mengder uflaks. Nå ønsker Brad Pitt å lage oppfølger av filmen som i stedet dro inn over 500 millioner dollar på verdensbasis.

– Vi jobber i alle fall med det, bekrefter Pitt til bransjebladet Variety. Pitt produserte filmen gjennom produksjonsselskapet sitt, Plan B.

– Det er så mange ideer og så mye informasjon vi mener vi kan ta av. Nå handler det om å få manuset til å stemme, for så å se om vi vil gå videre med det, utdyper han.

“World War Z” ble basert på boka med samme navn av forfatter Max Brooks, men filmen lot mye av materialet fra Brooks’ bok ligge uberørt – trolig med nettopp en oppfølger i tankene.

Hvem som skriver utkastet til den påbegynte oppfølgeren er foreløpig ukjent. Matthew Michael Carnahan, Drew Goddard og Damon Lindelof hadde jobben i originalen, men ingen av de har foreløpig ytret ønske om å bidra på nytt.

Pitts rolle som FN-observatøren Gerry Lane ble for øvrig hans mest innbringende noensinne. Kanskje ikke så rart at han er lysten på en oppfølger?