Cheech og Chong gjenforenes

De ikoniske pothodene rir… ehh, røyker igjen!

I en lang periode har det dukket opp forskjellige rykter om at Cheech Marin og Tommy Chong skal bli å se i en oppfølger til den populære kult-stoner-filmen “Up in Smoke”. Mens vi avventer bekreftelse på den nyheten kan Empire nå meddele at komigjengen Broken Lizard nå skal samarbeide med stoner-duoen.

Broken Lizard har laget komedier som “Club Dread”, “Super Troopers” og “Beerfest”, og velger å fortsette på samme sti med nok en komedie.

Jay Chandrasekhar skriver for tiden på manuset, og regner med å være klar for innspilling av filmen allerede til sommeren. Lite vites om handlingen i filmen, annet enn at Cheech og Chong skal til en festival med det suspekte navnet The Burning Joint.

Cheech og Chong hadde sin storhetstid på slutten av 70-tallet og på begynnelsen av 80-tallet, og det er lov å håpe at de holder samme nivå som i glansdagene. Om enn bare for nostalgien.

Filmen har ikke fått fastsatt premieredato, og det vites ikke om filmen får kinodistribusjon i Norge. Mye avhenger av suksessen filmen får når den vises i USA.

Gleder du deg til å se Cheech og Chong igjen?