Cumberbatch takker nei til “Star Wars”

Benedict Cumberbatch har ikke tid til å svinge lyssabel.

Helt siden J.J. Abrams tok over regiroret på det nye kapittelet i “Star Wars”-sagaen, har ryktene flydd veggimellom om at Benedict Cumberbatch skulle mønstre på som skurkete matros.

Alle ryktene var basert på det solide grunnlaget at Abrams og Cumberbatch hadde jobbet sammen én gang, og visstnok funnet tonen noe helt vanvittig.

Nå bekrefter imidlertid Cumberbatch at han lar den røde lyssabelen ligge hjemme, siden startskuddet for “Episode VII” allerede har gått.

– Jeg hadde elsket å være med på J.J.s “Star Wars”, men det kommer dessverre ikke til å skje, sa Cumberbatch under en spørrerunde på Comic-Con i Australia, melder Total Film.

Legg merke til at Cumberbatch ikke benekter å ha blitt kontaktet om en rolle i filmen, men at det heller er snakk om at han ikke får tid.

For tiden er “Sherlock”-stjerna travelt opptatt med Morten Tyldums etterlengtede “The Imitation Game”, det siste kapittelet i “Hobbiten”-trilogien, og det kommende mesterstykket “Penguins of Madagscar”.

Ballen er med andre ord lagt død for at vi får se Cumberbatch på lerretet når “Star Wars: Episode VII” har verdenspremière 18. desember neste år.