Denne gjengen er snart tilbake på lerretet

En ny spillefilm om Power Rangers er på trappene. Merkevareeiernes nye samarbeidsplaner kan bety en ny kinofremtid for heltene fra 90-tallet. 

Filmproduksjonsselskapet Lionsgate og eieren av Power Rangers, Saban Brands, skal samarbeide om en ny actionfilm basert på Power Rangers-serien, ifølge Comingsoon.net. 

TV-serien “Mighty Morphin Power Rangers” har gått kontinuerlig siden starten i 1993. Tenåringsheltene fra 90-tallet er en av verdens mest populære merkevarer, og det finnes tonnevis av leker, spill og tegneserier basert på Power Rangers. Med en enorm og trofast fanskare verden over, blir den nye Power Rangers-avtalen sannsynligvis en lukrativ affære.

– Lionsgate er perfekte for å løfte Power Rangers-merket til neste nivå, uttalte Haim Saban, skaperen av den populære serien.

Lionsgate har tidligere produsert og distribuert filmer som “The Hunger Games”, “Twilight”, og “Divergent”, noe som ikke akkurat avskrekket Saban fra samarbeidet.

– Vi er sikre på at vi sammen kan fange Power Rangers-universet på film og skape et unikt filmfenomen som vil leve videre på egen hånd, skal Saban ha sagt.

Det nye samarbeidet kan bety en serie Power Rangers-filmer i framtiden. De to selskapenes nye superfranchise skal skape en moderne versjon av high school-kidsa som “morfer” til de kule superheltene som sammen redder verden gang på gang.

Det har tidligere blitt laget to Power Rangers-filmer: Mighty Morphin Power Rangers: The Movie i 1995 og Turbo: A Power Rangers Movie i 1997.