Denne herren skal lede ny “Ghostbusters”

Sony ønsker Channing Tatum som leder av ny, mannlig “Ghostbusters”.

Blekket har knapt tørket på avtalen som binder Melissa McCarthy og Kristen Wiig til Paul Feigs kvinnelige reeboot av spøkelsesutrydderne. Likevel har Sony allerede lagt planer for å gjeninnføre Y-kromosomet i serien.

Deadline melder nemlig at Channing Tatum, “Iron Man 3”-forfatter Drew Pearce, og “Captain America. The Winter Soldier”-regissørene Anthony og Joe Russo står klare til å lage en mannlig nytolkning av komedieklassikeren.

– Drew skal snart gå i gang med manuset. Håpet er å kunne filme ved neste anledning Russo-brødrene er tilgjengelige, rundt sommeren 2016. Filmen vil følge ett år etter, bekrefter regissøren bak originalfilmen fra 1984, Ivan Reitman til Deadline.

Denne testosteron-innsprøytningen er andre del av en større plan om å lage et cinematisk univers rundt “Ghostbusters”-franchisen. I beste Marvel-ånd vil innslagene i dette universet favne både filmer, tv-serier og annen merchandise. Alt produsert av det nystiftede Sony-selskapet Ghostcorps. Initiativtakerne bak? Tidligere nevnte Reitman og “Ghostbusters”-gründer Dan Akroyd.

– Vi ønsker å utvide “Ghostbusters”-universet. Paul Feigs film blir den første i 2016, og denne andrefilmen er en vidunderlig idé som bygger videre på den. Dette vil bare være de første av det jeg håper blir en rekke fantastiske filmer, forteller Reitman.

Foreløpig er Channing Tatums involvering begrenset til en produsent-rolle. Sony håper imidlertid også å se han på skjermen med proton-pakke i hånd.