Depp på vei tilbake til eventyrland

Johnny Depp meldes “snart klar” for en ny runde som the Mad Hatter i “Alice in Wonderland 2”.

Depp og Disney er blitt et kjærlighetsforhold uten sidestykke, og virker fortsatt å være hett til tross for floppen “The Lone Ranger” – som kun maktet å spille inn 30 millioner dollar i åpningshelgen i USA.

Nå skal Depp ha gått inn i forhandlinger med Disney om å returnere som the Mad Hatter i oppfølgeren til Tim Burtons gigantsuksess “Alice in Wonderland”. Det melder Deadline.

Burton er siden forrige gang byttet ut med “The Muppets”-regissør James Bobin, men det er ingen hindring for at Depp tar nok en tur på sin innbringende Disney-karusell.

“Alice in Wonderland” ga Disney over en millard dollar i billettinntekter i 2010, og Disney krysser nå¨alle fingre for at oppfølgeren skal gjenta bedriften.

Kvalitetsmessig skal nok det være grei skuring, men etter at gigantprosjektet “The Lone Ranger” gikk totalt på trynet, har det den siste tiden vært stilt spørsmål ved hvorvidt Johnny Depp er en publikumsmagnet av den styrken han har rykte på seg for å være.

Nylig ble det kjent at Depp har signert en langtidskontrakt med Disney, og sammen med den norsk-regisserte “Pirates of the Caribbean 5”, vil “Alice in Wonderland 2” være de første fruktene fra det nye konraktsbefestede samarbeidet.