Dette blir Nolans neste film

Christopher Nolan har lagt Batman på hylla. Nå er trolig science fiction-eposet “Interstellar” det neste på plakaten.

The Hollywood Reporter melder nemlig at Nolan bare er detaljer unna å ta på seg oppgaven med å regissere Paramounts og Warner Brothers kommende storfilm, “Interstellar”. Sci-fi-eposet er ført i pennen av Nolans faste samarbeidspartner og lillebror, Jonathan.

“Interstellar” handler om en gruppe eventyrere som reiser tilbake i tid gjennom ormehull. Om dette hørtes noe fjåsete ut, kan det være fint å vite at manuset er basert på teoriene til fysikeren Kip Thorne, så dette bør være nogenlunde seriøse greier.

Om du ennå ikke er overbevist, vil du trolig bli det av den regissøren som opprinnelig takket ja til å filmatisere manuset – selveste Steven Spielberg. Om Spielberg vil være med på produsentsiden nå som Nolan har tatt over, vites foreløpig ikke.

Nolan er ikke kjent for å mangle ambisjoner, noe han har vist med innovative filmer som “Memento”, “Inception” og “The Dark Knight”-trilogien. Det virker derfor ikke usannsynlig at den dannede britisk-amerikaneren kan la seg friste av et nytt ambisiøst prosjekt.