Dette blir Vin Diesels Marvel-rolle

Diesel skal stemmelegge karakteren Groot i “Guardians of the Galaxy”, ifølge han selv.

Det har versert rykter i både hytt og vær om hvorvidt, hvem og når Vin Diesel blir en del av Marvels ekspanderende filmunivers. Nå leverer hovedpersonen selv et gavmildt hint.

For etter at Vin Diesel publiserte et bilde av tegneseriefiguren Groot – et gigantisk trelignende vesen som utgjør en femtedel av Marvels galaktiske voktere – på sin egen Facebook-side, er det nå mer eller mindre bekreftet at dette blir rollen han skal bekle i Marvel-universet.

Vin Diesel sa også noen ord til nettstedet Herocomplex, der han forklarte at han ønsker å overraske publikum med en uvant rolle.

– Noen ganger er det beste man kan gjøre – ifølge Steven Spielbergs råd – å trosse forventninger og fordommer. Så hvis alle tror du skal gjøre en greie, og du snur helt på det og spiller en av Marvels merkeligste karakterer, er det interessant. Og når noe er interessant, er det inspirerende, sier Diesel.

Diesels mangel på diskresjon er sikkert ikke måten Marvel optimalt ønsket å annonsere at de har fått med seg en av verdens største actionstjerner på laget på.

Men så lenge ingenting er bekreftet på skikkelig måte, kan dette foreløpig ikke tas helt med til banken. (Men du kan trygt stå utenfor og vente til den åpner.)

Diesel står også under kategorien “ryktet” på “The Avengers: Age of Ultrons” IMDb-side, noe som tyder på at den oksenakkede muskelmannen får flere Marvel-jobber å se fram til.