Disse herrene går inn i evighetskrigen

Russo-brødrene tar over som “Avengers”-regissører etter Joss Whedon.

Endelig bekrefter Marvel spekulasjonene: Anthony og Joe Russo, brødrene bak “Captain America: The Winter Soldier”, vil sitte i registolene på den todelte “Avengers: Infinity War”.

Nyheten kommer etter at “Avengers”-regissør og Marvel-mentor Joss Whedon i januar bekreftet at han gir seg som “Avengers”-regissør etter “Age of Ultron”.

Overtakelsen betyr at Russo-brødrene nå blir de uoffisielle kongene på Marvel-haugen, da de også skal holde “Captain America: Civil War” – regnet som det nest største prosjektet i Marvels tredje fase – i tøylene.

Som vi nå har visst en stund, vil “Infinity Wars” dreie seg om at de titulære hevnerne endelig tar oppgjøret med den intergalaktiske superskurken Thanos, som de fleste har ventet på siden sistnevnte gliste frekt mot slutten av rulleteksten i den første “Avengers”.

Før den tid kommer skal imidlertid Iron Man & co.ut i krigen mot roboten Ultron, i den Whedon-regisserte “Age of Ultron” 22 april. “Captain America: Civil War” er på sin side tiltenkt premiere 6. mai 2016, mens den første av de to “Infinity Wars”-filmene blir å se i mai-tider 2018.