Disse to møtes i neste “Man of Steel”

Warner Brothers bekrefter at Batman og Supermann går sammen i oppfølgeren til “Man of Steel”.

Det melder The Hollywood Reporter, som kom med avsløringen under helgens Comic-Con-messe i San Diego, allerede før Warner Brothers-folkene gikk på scenen.

At superduoen nå kommer sammen på lerretet er en del av opptakten til Warner Brothers ambisiøse planer om en Justice League-film i 2017, der oppfølgeren til “Man of Steel” er ventet i 2015 og en ny film om den superraske superhelten Flash blir å se i 2016.

Supermann og Batman har tidligere samarbeidet uttallige ganger i tegneserieformat. Og med 600 millioner dollar i inntekt fra “Man of Steel” samt nærmere 2,5 milliarder fra “The Dark Knight”-trilogien, trengs det ingen rakettforsker for å regne ut hvorfor Warner Brothers vil forene superheltene også på kinolerretet.

Zack Snyder tar igjen registolen på “Man of Steel 2”, og Henry Cavill returnerer selvfølgelig i rollen som mannen av stål. Det største spørsmålet er selvfølgelig: Hvem skal spille Batman?

Christian Bale har sagt seg ferdig med flaggermusmannen, Jospeh Gordon-Levitt har sånn halvveis gjort det samme. Andre kandidater som Armie Hammer og Ryan Gosling har foreløpig valgt å tie stille om en eventuell Batman-rolle.

Uansett hvem som velges som Batman, er det ingen tvil om at Warner Brothers med disse planene ønsker å gå Marvels superhelt-imperie i næringen.

Forhåpentlig til stor glede for oss kinogjengere.