Dropper Swayzes gamle surfeshorts

Gerard Butler trekker seg fra “Point Break”-remake.

Regissør Ericson Core får dårlig tid på seg til å finne en ny Bodhi til sin nye versjon av kultklassikeren “Point Break” fra 1991.

Gerard Butler var planlagt i rollen som surferen Bodhi (spilt av Patrick Swayze i originalen), men har nå trukket seg fra projektet, skriver Empire.

Den originale Point Break (1991)

Det skal ha vært kreative uoverenstemmelser – kombinert med at “Point Break”-innspillingen sannsynligvis kræsjer med Butlers planer om å spille inn “Olympus Has Fallen”-oppfølgeren “London Has Fallen” til høsten – som førte til at skuespilleren nå trekker seg.

Innspillingen av “Point Break” skal likevel starte som planlagt neste måned.

Originalen, regissert av Kathryn Bigelow, handler om en ung FBI-agent som infiltrerer en gruppe surfere på jakt etter en gjeng maskekledde bankranere. 

– “Point Break” var ikke bare en film, det var en zen-meditasjon på testosteron-drevet action og manndom på slutten av det 20. århundret og vi håper å skape det samme for det unge 21., sa en begeistret Michael DeLuca, da planene om en ny versjon ble annonsert allerede i 2011.

Alle rollene i den nye filmen beholder sine originale navn. “G.I. Joe”-stjernen Luke Bracey blir å se i Keanu reaves’ gamle rolle som FBI-agenten Johnny Utah. Ray Winstone skal spille Utahs partner Angelo Pappas. Filmen skal være ferdig i 2015.