– Elizabeth Olsen blir Scarlet Witch

Samuel L. Jackson avslører at Olsen er klar for “The Avengers: Age of Ultron”.

Det har lenge vært kjent at de nyeste tilskuddene til Avengers-teamet blir superhelt-søsknene Quicksilver og Scarlet Witch. Siden juli har det også vært kjent at “Kick-Ass”-hunken Aaron Taylor-Johnson skal spille førstnevnte. Men hvem som blir Taylor-Johnsons fiktive søster, har foreløpig vært ukjent.

Nå letter imidlertid Samuel L. Jackson på sløret i et intervju med Wall Street Journal, og forteller at Olsen-tvillingens lillesøster, Elizabeth, blir Scarlet Witch.

– Jeg vet at James Spader er Ultron og kommer til å være skurken, og at vi har fått med oss frøken (Elizabeth) Olsen til å spille Scarlet Witch, men jeg vet ikke hva hun gjør, om hun er på innsiden eller utsiden av teamet. Jeg har ikke lest et manus, sier Jackson.

At Jackson bekrefter Elizabeth Olsens tilstedeværelse i filmen, er så godt som en offisiell bekreftelse. Men siden Marvel foreløpig holder tyst, tar vi høyde for et par prosents feilmargin (men egentlig ikke).

For å utdype det Jackson sier over, er det antatt at Quicksilver og Scarlet Witch først skal kjempe mot Avengers-teamet, for så å forenes når superskurken Ultron begynner å lage trøbbel.

Men å slåss mot Ultron blir ikke Olsens eneste utfordring i “The Avengers”-oppfølgeren. En rolle i “The Avengers: Age of Ultron” vil nemlig markere hennes ubestridt største film i karrieren.

Elizabeth Olsen har tidligere høstet mye kudos for filmer som “Martha Marcy May Marlene” og “Red Lights”, og blir i løpet av det neste året å se i filmer som “Oldboy” og “Godzilla”.

Med Olsen om bord, er den siste biten i casting-puslespillet til “The Avengers: Age of Ultron” lagt. Det ser dermed ut til at oppfølgeren kan starte filmingen i løpet av kort tid, noe også Jackson bekrefter i intervjuet med finansavisen.

– Jeg tror vi begynner å filme innen mars neste år, og at vi filmer i London, sier Jackson.

“The Avengers: Age of Ultron” har premiere 1. mai. 2015.