En av disse tre er Michael Fassbender

Spiller hodeløs musiker i ny film. Ikke i bokstavelig forstand, vel å merke.

De fleste som hyrer inn Michael Fassbender gjør så fordi han er en Oscar-nominert superstjerne, permanent deltaker på “mest sexy”-listene, og fordi det går urbane gjetord om størrelsen på forplantningsorganet hans.

OK, kanskje ikke det siste. Mest fordi han er en eminent skuespiller og megakjekk. Derfor er det kanskje noe overraskende at regissør Leonard Abrahamson har bestemt seg for at kun det indre teller, og hyret inn Fassbender til å spille en eksentrisk popartist med falskt hode i den svarte komedien “Frank”.

Fassbender spiller altså den titulære musikeren Frank, en fyr som til enhver tid gjemmer sitt sanne ansikt bak et pappmasjé-hode. Han nekter selvfølgelig også å ta det av. Inn i Franks band kommer “Harry Potter”-stjerneskuddet Domnhall Gleeson, som fort finner ut at ting ikke er helt A4 i Franks musikale verden.

Forutenom Fassbender og Gleeson, dukker også Maggie Gyllenhaal opp i filmen – som høstet lovord under årets Sundance-festival. Tar du en titt på traileren, er det lett å skjønne hvorfor. Før du gjør det er det imidlertid verdt å merke seg at filmen har premiere i Storbritannia 2. mai. Om filmen får norgespremie er foreløpig usikkert.

Sånn, nå kan du se traileren: