1
En naken Megan Fox redder ikke denne

Tittel:
Passion Play
Sjanger:
Drama, Romantikk
Varighet:
1 t. 30 min.
Aldersgrense:
15
Skuespillere:
  • Mickey Rourke
  • Megan Fox
  • Bill Murray
  • Rhys Ifans
Regissør:
Mitch Glazer

Så for deg som likevel er fryktelig opptatt av en naken Megan Fox – her er hun på sitt mest nakne. Tjo og hei – nå har du sett det og. Da kan du enklere holde deg unna “Passion Play”.

Dette handler først og fremst om Mickey Rourkes rollefigur, en avdanka trompetmusiker som uheldigvis har kommet på kant med byens store skurk Bill Murray. Med disse navnene burde jo dette i det minste vært litt moro. Men nei – dette er aldri moro.

Etter at Murray-skurken har forsøkt å ta livet av Rourke-trompetisten ute i ørkenen et sted, uten hell, ender Rourke opp på et omreisende sirkus hvorpå han ser en kvinne med vinger – ja, du hørte riktig – med vinger. Og denne kvinnen spilles på usedvanlig lite pirrende vis av Megan Fox.

Og alt som skjer deretter er helt ubegripelig teit. Essensen i historien er at Rourke vil bruke henne for å skvære opp med Murray, og samtidig ha seg med henne, mens Murray fremdeles vil knerte Rourke, men likevel ha fuglemennesket på fanget. I tillegg vil naturligvis sirkusdirektøren Rhys Ifans (enda et imponerende navn) beholde henne i sitt eget lille bur.

Budsjettet på 14 millioner dollar forklarer hvordan de store navnene har takket ja, for det er lite annet det er brukt penger på. Men ser vi på filmens forsmedelige inntjening – hele 4000 dollar – så kan vi vel trygt utelukke regissør Mitch Glazer fra ethvert Hollywood-prosjekt heretter. Han trenger i hvert fall et digert “lykke til!”