En tredje “Hellboy” på vei?

Guillermo Del Toro og Ron Perlman er optimistiske.

Etter suksess med de to første innslagene i “Hellboy”-serien, er både fans og filmskapere lystne på å lage trilogi av den gretne, men godhjertede demonhelten.

Nå sier Guillermo Del Toro ifølge Shocktilyoudrop.com at Legendary Pictures-sjef Thomas Tull skal være interessert i å lage film nummer tre.

– Jeg var på en middag for et par dager siden, og da spurte Ron meg når vi skulle sette i gang med “Hellboy 3”. Thomas sa også at han ville elsket å se “Hellboy 3”, forklarer Del Toro.

For at Legendary skal kunne lage en ny “Hellboy”-film må de imidlertid komme til enighet med Columbia Tristar, som for øyeblikket innehar rettighetene til karakteren. Det skal imidlertid ikke stå på viljen til hovedrolle Perlman.

– Jeg har elsket å jobbe for Legendary før, og med Guillermo sist på “Pacific Rim”. Min stille drøm er at vi kan komme sammen for å redde “Hellboy”-serien, sier Perlman til sjokknettsiden.

Dette er langt fra noen bekreftelse, men med tre interesserte parter kan det være gode sjanser for at vi får en fullendt “Hellboy”-trilogi.

Vil du se en tredje “Hellboy”? Si din mening i kommentarfeltet.