Endelig skjer det!

En oppfølger til 90-tallsklassikeren “Space Jam” er i emning.

Nei, dette er ikke tull. Nettstedet Collider melder at Warner Brothers har seriøse planer om å slippe Snurre Sprett & co. ut på basketballbanen igjen.

For de som ikke husker 1996-eposet “Space Jam” (om slike folk finnes), brukte filmen en blanding av animasjon og live action for å få basketlegenden Michael Jordan til å kaste ball med Snurre Sprett, Daffy Duck, Elmer Midd og alle de andre skapningene i animasjonskollektivet Looney Tunes.

Resultatet ble en film for historiebøkene – for de under ni år. I ettertid har filmdatabasen IMDb gitt smertelig klar beskjed om at så ikke var tilfelle for alle andre, med en hjerteløs rating på 6.1.

Nå blir altså en oppfølger snart realitet. Warner Brothers planlegger en oppfølger, som bytter ut nå 51 år gamle Jordan med den noe yngre Miami Heat-superstjernen LeBron James (29). Til å skrive oppfølgeren har Warner Brothers hyret inn det relativt uskrevne bladet Willie Ebersol, mens den like ukjente broren Charlie skal produsere.

Ingenting vites foreløpig om handlingen, men det vil være nærliggende å tro at Snurre Sprett og hans kumpaner må belage seg på nok en invasjon fra basketspillende romvesener. Det bør også være lov å håpe på et gjensyn med Bill Murray i rollen som Bill Murray.

Føler du nostalgien strømme på, eller ønsker å vite hva pokker disse greiene er for noe, kan du se traileren til originalen i videovinduet under: