Er dette den nye Lex Luthor?

Bryan Cranston skal ha sagt ja til å spille Lex Luthor i “Batman vs. Superman”.

Først fikk de Ben Affleck til å spille bestekompisen Batman. Nå skal Warner Brothers etter sigende ha sikret seg Bryan Cranston som Supermanns flintskallede erkefiende, Lex Luthor. Det melder i alle fall Cosmicbooknews, videreformidlet av Rolling Stone.

Ifølge kildene skal Cranston ha akseptert en seks filmer lang avtale med Warner Brothers, et lignende system til det rivalen Marvel har operert med i årevis.

Cranston skal ifølge ryktene spille en større rolle i kommende “Batman vs. Superman” og storsatsningen “Justice League”, og vil trolig også dukke opp i andre fremtidige DC Comics-adapsjoner.

57-åringen fikk for alvor sitt gjennombrudd som kjemilærer-gangster i megasuksesserien “Breaking Bad”, men er nesten like kjent her til lands som frustrert far i “Malcolm i midten”.

Nå som “Breaking Bad” snart takker for seg, er Cranstons timeplan plutselig vidåpen. Med andre ord perfekt egnet for en lengre avtale som en av verdens mest elskede superskurker.

– Cranston er virkelig et perfekt valg som Lex Luthor, skal en kilde ha sagt til Cosmicbooknews.

Om det stemmer får tiden vise, men én ting har “Breaking Bad” hevet over enhver tvil: Cranston ser knallbra ut uten hår.

I motsetning til denne mannen.