Får vi se disse to i “Episode VII”?

Alex Pettyfer og Rachel Hurd-Wood skal ha vært på audition med J.J. Abrams.

Får vi se “Perfume: The Story of a Murderer”-skuespilleren Rachel Hurd-Wood som Han og Leias datter? Eller hva med “Magic Mike”-stjerna Alex Pettyfer som den neste greina på Skywalker-familietreet? Det tror i alle fall anerkjente Latino Review, som melder at begge to har prøvespilt for J.J. Abrams.

Latino Review understreker at Pettyfer og Hurd-Wood kun skal være to av mange unge skuespillere som har prøvespilt for rollene, etter at blant annet Ryan Gosling skal ha avslått rollen Pettyfer nå er tiltenkt.

Den anerkjente ryktenettsiden har vært en av de fremste distributørene av “Episode VII”-rykter, og var blant annet først ut med ryktet om at den onde keiseren vender tilbake, og at Ewan McGregor fortsetter i rollen som spøkelset til Obi-Wan Kenobi.

“Episode VII” er ventet å finne sted 30 år etter hendelsene i “Jedi-ridderen vender tilbake”, og blir skrevet av “Toy Story 3”-forfatter Michael Arndt. Filmen er ventet å ha premiere i 2015.

Om Pettyfer og Hurd-Wood til slutt ender opp som hovedrollene i den kommende trilogien, vil du garantert få vite det her på filmsnakk.no.