Får vi se Taylor Lautner som denne karen?

Actionfiguren Max Steel går trolig til filmen.

Er du et barn av TV3s helgemorgensendinger på 90-tallet? Da er det gode sjanser for at actionfiguren Max Steel vekker herlige søndagsminner fra en ikke så fjern barndom.

Nå, som med alle andre leketøy med kjøpbar lisens, planlegger Hollywood å feste actionhelten til lerretet, melder Hollywood Reporter.

Studioet bak er Dolphin Entertainment, som tidligere har hatt blandet suksess med sci-fi-serien “H+” og et filmsamarbeid med barnekanalen Nickelodeon.

Max Steel-filmen var tidligere i Paramounts omsorg, der Taylor Lautner skulle bekle lekehelten med tidenes drøyeste six-pack. Den planen har nå gått i vasken, og rettighetene har gått tilbake til leketøysgiganten Mattel – selskapet bak Barbie.

Hvor mye av Paramounts grunnstøtte visjon Dolphin Entertainment ønsker å videreføre er ennå usikkert. En betydelig faktor der er også hvor desperat Taylor Lautner er etter jobb, etter at “Twilight”-sagaen tok slutt og actionfilmen “Abduction” floppet totalt.

Mannen som skal stå for manus er “Thor: The Dark World”-medforfatter Christopher Yost, og relativt ukjente Stewart Hendler setter seg i regissørstolen.

Om du fortsatt ikke helt husker Max Steel, kan du se introen til den ikke helt velproduserte animasjonsserien om figuren i videovinduet under: