Fem måter Marvel kan redde Spider-Man på

Edderkoppmannen har meldt overgang til Marvels filmunivers. Hva nå?

Sony har bestemt seg for å dele på rettighetene til Spider-Man. Peter Parker kan nå få svinge seg med Iron Man, Thor og de andre heltene under oppsyn av Marvel studios-sjef Kevin Feige, selv om Sony fortsatt sitter med rettighetene.

Det betyr sannsynligvis at Andrew Garfield må melde sine tjenester på Nav, til fordel for en ny skuespiller. Hvem dette blir, har internett foreløpig ikke begynt å spekulere i.

Disse nyhetene har skapt furore hos tegneseriefans verden over, som med “The Amazing Spider-Man 2” friskt i minnet ser en Marvel-kontrollert Spider-Man-film som det nærmeste de kommer Jesu tilbakekomst.

Vi i filmsnakk.no tenkte derfor på å sette sammen en liste med vennligsinnede råd for spindelveverens framtid:

1. Ikke start på nytt
“With great power comes great responsibility”. Jada, vi har hørt det før. Vi har også sett Onkel Bens tragiske møte med plankepysjen. Det beste tipset en ny Spider-Man kan ta med seg er å droppe opprinnelsen denne gangen. Start i stedet rett på.

2. Kutt ned på skurkestrekene
The Rhino, Green Goblin og Electro deltok alle i masseslagsmålet som var “The Amazing Spider-Man 2”. En liknende skurkeoverdose tok også knekken på Sam Raimis “Spider-Man 3” i 2007, selv om Toby Maguires emo-swingdans også dro sin del av det lasset. Fellesnevneren? Tillatt oss å sitere DumDum Boys:

3. La Peter Parker være nerd
“The Amazing Spider-Man” ville ha oss til å tro at skolens kuleste, vittigste og kjekkeste skateboarder også var dens største mobbeoffer. Hvorfor ikke bare ansette Zac Efron når dere først var i gang?

4. La ham leke med hevnerne
I tegneseriene er Spider-Man en del av superheltkollektivet “The Avengers”. Det burde han bli igjen. Særlig siden både Thor, Iron-Man og Captain America sannsynligvis takker for seg etter todelte “Infinity War” i 2018 og ’19.

5. Lys og varme
La oss være ærlige: Vi er drittlei mørke, Nolan-inspirerte superheltfilmer. Marvels univers har så langt vært et eneste stort fargesprak, noe en ny Spider-Man-film burde følge opp. Kinosnacksen man nyter til “Spider-Man” skal ikke behøve å være antidepressiva.

Hva mener du Marvel bør gjøre med Spider-Man? Skrik ut i kommentarfeltet.