Oscar-fersking ryktes til “Episode VII”

Lupita Nyong’o skal være i kikkerten til J.J. Abrams.

Jepp, nok et “Star Wars”rykte. Jepp, nok en skuespiller som blir linket til prosjektet.

Det finnes snart knapt den skuespiller i Hollywood som nå ikke har vært under “Star Wars”-lupen, skal vi tro de ymse kildene bak ryktesirkuset. Noen mer troverdige enn andre.

Nå melder The Hollywood Reporter at den siste skuespilleren som har blitt kastet på “Episode VII”-karusellen, er den nybakte Oscar-vinneren Lupita Nyong’o – hun fra “12 Years a Slave”, ja.

Nyong’o skal i løpet av de siste ukene ha hatt møter med regissør J.J. Abrams om en rolle av ukjent størrelse og betydning. Ryktet går imidlertid om at Nyong’o skal spille en fjern etterkommer av jedi-mesteren Obi-Wan Kenobi. Hvordan de i så fall skal få til det, venter vi i spenning på på å se.

Forutenom å ta med seg et enormt skuespillertalent, vil Nyong’o (hvis hun får rollen) også spre litt etterlengtet etnisk mangfold til “Star Wars”-universet, der Billy Dee Williams foreløpig har vært eneste fanebærer.

At Nyong’o ryktes til filmen kan kanskje litt/på en måte/muligens bekrefte ryktene om at hovedrollene i den neste “Star Wars”-sagaen skal være en ung mann og kvinne i 20-årene.

Dette får vi vel finne ut av når filmen får verdenspremiere 15. desember 2015.