Kong Arthur à la Snatch

Warner Bros. skal være interessert i en filmserie om Kong Arthur.

Warner Bros. skal lenge ha ønsket seg en ny filmserie som kan gjøre opp for savnet etter kassasuksesser som “Harry Potter”-serien, og “The Dark Knight”-trilogien. En av løsningene deres skal være en filmserie om Kong Arthur.

Produksjonsselskapet skal ha forsøkt opptil flere ganger å få til et filmprosjekt om Kong Arthur, uten at de har fått gjennomført noen. De skal ha kommet nærmest med filmprosjektet “Arthur & Lancelot” med Kit Harington (“Pompeii”) og Joel Kinnaman (“Robocop”), før den ble droppet i siste liten.

Denne gangen skal de ifølge Total Film ha fått med seg Guy Ritchie (“Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, “Snatch.”) til å regissere den første filmen i serien. Men siden de har forsøkt flere ganger uten å lykkes med gjennomføring av denne ideen får vi se hvor langt dette går.

En filmserie om en konge alene høres ikke ut som verdens beste idé. Er det noen som husker “King Arthur” fra 2004? Men en filmserie om et kongerike med kriging, drager og magi kan høres ut som noe verdt å satse på. Eller?

Hva mener du?