5
Finfin feelgood

Tittel:
The Ugly Truth
Sjanger:
Komedie, Romantikk
Varighet:
1 t. 36 min.
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Skuespillere:
  • Katherine Heigl
  • Gerard Butler
  • Bree Turner
Regissør:
Robert Luketic

Gerard Butler har blitt det største mannlige sexsymbolet av dem alle, og han figurerer i flere filmer enn han har godt av. Heldigvis er ikke alle like dårlige.

Abby Richter (Katherine Heigl) er produsent for et TV-show med dramatisk dalende seertall. Når sjefen hennes hyrer inn den brutalt ærlige Mike Chadway (Gerard Butler) til å lede noen minutter med the “The Ugly Truth” i beste sendetid, får Abbys konservative holdning et slag i trynet. Hun nekter å tro at det Chadway forteller om kjærlighet stammer fra virkeligheten.

Men Chadway får etterhvert overbevist sin produsent. Og dertil ledet hun på riktig vei i jakten på den symetriske legenaboen hennes.

“The Ugly Truth” er en litt annerledes romantisk komedie. Den har en litt egen vri, og jeg ble positivt overrasket da jeg etterhvert registrerte dette. Hovedpersonene jakter nemlig på sett og vis ikke hverandre. Men uavhengig av handling, fungerer humoren veldig bra, og hele historien får et realt feelgood-preg over seg. Både Heigl og Butler gjør sine respektive figurer meget bra, og det blir til slutt lite å utsette på produksjonen.