Floppforfatter skal skrive manus

Michael Green er mannen som skal skrive den etterlengtede oppfølgeren.

Det er få, om noen, som har bedt om en oppfølger til klassiske “Blade Runner” fra 1982. Nå skal oppfølgeren skrives av mannen bak superheltfloppen “Green Lantern”, Michael Green. Det melder The Warp.

Opprinnelig var det “Blade Runner”-forfatter og skuespiller Hampton Fancher som skulle skrive oppfølgeren, men nå skal ting ha endret seg ifølge The Wrap. Regissør Ridley Scott skal nemlig ha håndplukket Michael Green for prosjektet.

Green har tidligere jobbet med Supermann-tv-serien “Smallville”, og har nylig fullført manuset til Moses-filmen “Gods and Kings”.

Ifølge en kilde The Wrap har snakket med, hevdes “Blade Runner 2” å være en direkte oppfølger med handling satt til et par år etter hendelsene i originalen.

Regissør Scott skal ifølge flere kilder også være i samtaler med Harrison Ford om å returnere i rollen som Rick Deckard.

“Blade Runner” var i sin tid basert på boka “Do Androids Dream of Electric Sheep?” av sci-fi-forfatter Phillip K. Dick, og står den dag i dag som en milepæl i sjangeren.