Fra bokseringen til treg superheltfilm

blu-ray-1024x588Uke 50 byr på boksefilm, grøss og superhelter.

Hver uke gir vi deg oversikt over hva som dukker opp på blu-ray i løpet av uka.

1. Southpaw

Southpaw Billy Hope er verdens beste bokser i sin vektklasse. Han lever et perfekt liv med sin kone Maureen og datteren Leila. Livet kan ikke bli bedre for paret som begge vokste opp under tøffe kår i Hell’s Kitchen. Dette kan selvsagt ikke vare. Maureen blir under en gallamiddag skutt og drept ved et uhell(!) og snart mister Billy Hope alt han har kjær.

Vår anmelder Mohsan Ali trengte ikke lang tid i ringen for å se at dette var en boksefilm verdt terningkast fire. Hele anmeldelsen til Mohsan finner du her.

2. Fantastic Four

Ant-Man Denne gangen henter filmen inspirasjon fra “Ultimate Fantastic Four”-tegneserien. Ikke originalen. Det betyr yngre helter og andre dimensjoner, istedenfor verdensrommet. Konklusjonen er den samme; fem geeker får superkrefter. En av dem vil utslette verden.

Så ble det kanskje ikke den superheltfilmen vi hadde håpet på, men terningkast tre betyr likevel at det kan være noe utbytte av å se denne filmen. Thor Benjamin Brekken anmeldte filmen, og hans anmeldelse finner du her.

3. Villmark 2

Villmark 2 Uansett: Fire byggingeniører og en riksantikvar sjekker inn på et gammelt sanatorium / sinnssykehus / generelt skummelt sted, for å befare bygget før det rives for alltid. Et oppdrag byggets gamle vaktmester / opphavsmann / generelt gufne fyr, Karl, ikke synes noe særlig om om. Karl vokter nemlig over sanatoriumets mørke hemmeligheter, som viser seg å være temmelig dødelige for det intetanende befaringsteamet til teamleder Ellen Dorrit Petersen.

Så var turen kommet til norsk skrekk, hvor Øystein T. Drabløs fikk satt seg ned for å anmelde filmen. Filmen endte opp på terningkast fire, og begrunnelsen bak terningkastet kan du finne i Øysteins anmeldelse

I tillegg til våre utvalgte utgivelser kommer også …

  • Downton Abbey – Sesong 6
  • Halo: Fall of Reach
  • Nysgjerrige Nils 3: Tilbake til jungelen
  • Self/Less