Fraiser blir med i “The Expendables 3”

Er Kelsey Grammers roller som mutant i “X-Men: The Last Stand” og skurk i “Transformers 4” nok til å erstatte Nicolas Cage?

“The Expendables”-sirkuset forsetter med sin hyllest til 80-tallets actionfilm og har nå fått med seg enda flere actionhelter. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews og Arnold Schwarzenegger returnerer til actionfenomenet, mens Bruce Willis takket for seg tidligere i år (ifølge nettstedet deadline.com).

Den forrige filmen, “The Expendables 2”, hadde med seg kampsportlegendene Chuck Norris og Jean-Claude Van Damme, som spilte skurken med det passende navnet “Vilain”. I et forsøk på å overgå dette kommer “The Expendables 3” til å inneholde blant annet Wesley Snipes, Antonio Banderas, Harrison Ford og Mel Gibson, som blir seriens nye skurk. Det var opprinnelig ment at filmen også skulle inkludere Nicolas Cage, men ifølge deadline.com sies det nå at rollen har gått til Fraiser i stedet.

Grammer skal spille rollen Bonaparte som hjelper Barney Ross (Stallone) og gjengen når deres tidligere grunnlegger, Conrad Stonebanks (Gibson) bestemmer seg for å ødelegge dem.

Hva mener du? Tror du han kommer til å passe inn i den muskuløse gjengen?