– Hamill, Ford og Fischer returnerer

George Lucas bekrefter “Star Wars”-retur for Mark Hamill, Carrie Fisher og Harrison Ford i et intervju.

Det gikk litt fort i svingene for George Lucas under et nylig intervju med Bloomberg Businessweek.

Midt i intervjuet om Disneys oppkjøp og sagaens framtid, slapp “Star Wars”-skaperen så til de grader katta ut av sekken da han ved et uhell innrømmet at både Carrie Fisher, Mark Hamill og Harrison Ford har signert kontrakter for å gjenta rollene som Prinsesse Leia, Luke Skywalker og Han Solo i “Episode VII”.

– Vi hadde allerede signert Mark, Carrie og Harrison, eller vi var i hvert fall i sluttfasen av kontraktsforhandlingene (da oppkjøpet var et faktum), sier Lucas i intervjuet, før han fort innser tabben sin:

– Kanskje jeg ikke skulle sagt det. Jeg tror de vil annonsere det med litt “whoop-de-doo”, men vi var i forhandlinger med dem. Jeg skal imidlertid ikke si om forhandlingene var vellykkede eller ei, avslutter Lucas forsnakkelsen.

Når det kommer til kilder finnes det vel ingen sikrere enn George Lucas, og med tanke på ryktene som har svirret den siste tiden er de gamle heltenes comeback til serien kanskje ikke den store overraskelsen den burde være.

Carrie Fisher bekreftet selv for kort tid tilbake at hun var klar for “Episode VII”, noe som senere ble forsøkt avkreftet av PR-rådgiveren hennes. Det siste trolig fordi Disney selv vil annonsere det hele med brask og bram, noe Lucas også påpeker.

Likevel er dette astronomiske nyheter, og “Star Wars”-fansen kan endelig se fram til et kjærkomment gjensyn.