Grønt lys til Supermann-oppfølger

Warner Brothers har gitt sitt ja til “Man of Steel”-oppfølgeren.

Den har kanskje ikke hatt premiere, men “Man of Steel” virker allerede å være en knallsuksess. Det er i alle fall Warner Brothers sikre på, som ifølge Deadline har gitt grønt lys til produksjon av en oppfølger.

Zack Snyder og David S. Goyer fortsetter som henholdsvis regissør og manusforfatter, og det er også sannsynlig at Christopher Nolan gjentar rollen som produsent på filmen – dog noe mindre involvert enn det han har vært nå.

Goyer har en avtale om å skrive tre filmer fra DC-universet for Warner Brothers, der “Man of Steel”-oppfølgeren og den mye omtalte “Justice League” blir hans to siste prosjekter.

Når det gjelder selveste Supermann, altså britiske Henry Cavill, er det svært usannsynlig at han har bedre ting fore enn å ta på seg kappen og trikoten igjen.

Selv om dette kanskje ikke er dagens mest sjokkerende nyheter, bekrefter dette at Warner Brothers satser tungt på en ny Supermann-franchise, etter at deres forrige forsøk, Bryan Singers “Superman Returns”, ikke ble den suksessen de hadde ønsket seg.

“Man of Steel” er sommerens kanskje største og mest etterlengtede utgivelse, og får sin verdenspremiere førstkommende torsdag. Vi nordmenn må imidlertid smøre oss med tålmodighet til onsdag 21. juni. For å gjøre ventetiden kortere, kan du se den aller siste traileren i videovinduet under: