Grøss og gru(som komedie) på blu-ray

blu-ray-1024x588Denne uka byr vi på en anbefaling, og et stort “STYR UNNA!”.

Hver uke gir vi deg oversikt over hva som dukker opp på blu-ray i løpet av uka.

1. Gåsehud

GåsehudI “Gåsehud” møter vi suksessforfatter R. L. Stine i Jack Blacks skikkelse. En skikkelig einstøing av en fyr, redd for verden og bitter på Stephen King. Hans eneste lys i livet – datteren Hannah. En rekke uheldige hendelser fører til at en av Stines gamle bøker åpnes og alle hans fiksjoner hopper ut fra permen. Et kult premiss, tatt Stines fantasifulle galleri til betraktning, men forklaringen på hvorfor det lar seg gjøre er av typen suppe på spiker. Det voksne publikum tar gjerne en ekstra porsjon dybde.

Thor Benjamin Brekken tok seg av anmeldelsen av “Gåsehud”, og fant den god nok til å fortjene ternigkast fire. Anmeldelsen kan du lese i sin helhet her.

2. Daddy’s Home

Daddy's Home La oss få det overstått: Will Ferrell spiller en stefar på desperat jakt etter anerkjennelse hos sine to stebarn, fordi han ikke kan få sine egne. (Han er steril, haha!) Ting blir ikke lettere for kjærlighetsjegeren når barnas biologiske far, en alfamannlig biker, dopsmugler, muskelbunt og superdude plutselig kommer på overnattingsbesøk i en uke. (Mark Wahlberg i en rolle som minner oss om glansdagene). Konfliktalarmene uler, det er duket for kamp: Myk mann mot alfahann.

Det kom ikke noe stort sjokk at det ble bunnotering da Øystein T. Drabløs fikk sjekke ut kvaliteten i komedien “Daddy’s Home”. Det svake terningkastet blir godt begrunnet om du leser Øysteins anmeldelse.

I tillegg til våre utvalgte utgivelser kommer også …

  • Anamolisa
  • LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood
  • Looking – Sesong 2
  • The Adderall Diaries
  • The Last Ship – Sesong 2