Gyllenhaal og Jackman på menneskejakt

Leter etter bortkommen datter i thrilleren “Prisoners”.

Verken Hugh Jackman eller Jake Gyllenhaal er ukjente med thrillersjangeren. I den kommende filmen “Prisoners” blir bekjentskapet nærere.

Jackman spiller småbarnsfaren som opplever enhver forelders mareritt når datteren kidnappes. Inn kommer Jake Gyllenhaal som kompromissløs politietterforsker, og jakten settes for alvor i gang.

Før du nå begynner å tenke ordene “sett det før”, er det verdt å merke seg at “Prisoners” har fulgt med i timen – og legger til en finurlig tvist: Jackman og Gyllenhaal finner nemlig den antatte kidnapperen tidlig i filmen, men han nekter selvfølgelig å innrømme noe som helst. Det faller ikke i god jord hos Jackman, som sakte begynner å miste både tålmodigheten og forstanden.

Dette blir med andre ord ingen ny “Taken” – den ser heller ut til å ligge tettere opp mot thrillerelementene i Peter Jacksons “Alle mine kjære” fra 2009. Med skuespillere som Jackman, Gyllenhaal, Terrence Howard og Paul Dano (som selvfølgelig spiller creepy barnenapper) på rollelisten, kan dette fort bli nervepirrende saker.

Se traileren her: