Han er den nye Harry Osborn

Nykommeren Dane DeHaan har nå fremtiden lagt for sine føtter. Ikke helt ufortjent, riktignok.

Det er Screen Rant som melder om DeHaans deltakelse i den kommende Spider-Man-oppfølgeren. Der skal han angivelig spille rollen som Harry Osborn, og det spekuleres i hvorvidt han kommer til å være ytterligere en hindring for Andrew Garfields Spider-Man – eller en medhjelper.

Det er jo allerede bekreftet at Jamie Foxx er oppfølgerens hovedskurk, Electro. Det blir med andre ord opp til manusforfatterne Alex Kurtzman, Roberto Orci og Jeff Pinkner å integrere Harry Osborn på en god måte. Rollen som i “Spider-Man 3” ble bekledd av James Franco.

Dane DeHaan fikk sitt gjennombrudd med “Chronicle” som hadde norgespremiere i februar i år, og i høst gjorde han også en bra birolle i gangsterdramaet “Lawless”.

Utover DeHaan og Jamie Foxx’ deltakelse er det også klart at Shailene Woodley er castet til rollen som Mary Jane Watson – det er vi svært fornøyde med.

Ting ser med andre ord lovende ut foran oppfølgeren til remake’n av forgjengeren til de to påfølgende oppfølgerne, og det betyr bare en ting: Vi gleder oss.