Her er det nye “Fifty Shades”-paret

Forrige uke publiserte Entertainment Weekly det første offisielle bildet av “Fifty Shades of Grey”-paret.

Forrige uke kom det første offisielle bildet av Jamie Dornan og Dakota Johnson i rollene som Christian Grey og Anastasia Steele. Johnson har farget håret kommunegrått for å fremstå som mindre selvsikker og mer usynlig, mens Dornan har barbert skjegget for å fremstå … mindre koselig.

Etter at Charlie Hunnam trakk seg fra filmprosjektet måtte produsentene ta opp søket etter en ny Christian Grey. Valget falt fort på Dornan fra TV-serien “Once Upon a Time”. Men skuespillerbyttet har forsinket filminnspillingen og premieredatoen har nå blitt flyttet et halvt år frem. På Valentinsdagen 2015 kan fansen få se den erotiske adapsjonen av bestselgeren av E.L. James. Om ikke de har glemt både filmen og bøkene innen den tid selvfølgelig.

I mellomtiden reklamerer KappAhl med sin “Fifty Shades”-undertøyskolleksjon, hvis noen skulle ha interesse av å leke “Twilight-BDSM” frem til premieredagen. “Twilight”, ja. “Fifty Shades of Grey” er nemlig en Twihards fanfiction om Edward og Bella. Det kan jo forklare litt om det erotiske fenomenet. Men blir det for lang ventetid for fansen?

Hva mener du om den nye premieredatoen?