Her er siste nytt om “Episode VII”

Her er en oppsummering av de heteste nyhetene fra helgens Star Wars Celebration Europe.

Vi starter med det som utvilsomt er den mest gledelige nyheten vi har fått vedrørende “Episode VII” siden annonseringen, nemlig at legenden John Williams har gitt sitt ja til å komponere filmmusikken også til de fremtidige “Star Wars”-kapitlene.

– Jeg gleder meg til å returnere til galaksen langt, langt bore. Egentlig føles det som om jeg aldri forlot den, sa Williams via videolink på konferansen.

Med J.J. Abrams ombord var det mange som hadde ventet at hans faste komponist-kompis Michael Giacchino skulle ta over tøylene fra Williams. Ifølge Lucasfilm-president Kathleen Kennedy var det aldri noe alternativ.

– Hver gang jeg hører Johns musikk får jeg gåsehud. Den er så viktig for sagaen. Vi er alle utrolig glade for at han blir en del av den nye trilogien, sier Kennedy.

En annen stor nyhet, særlig for animasjonsfansen, er at “The Clone Wars”-skaper Dave Filoni skal i gang med et nytt animasjonsprosjekt fra “Star Wars”-universet, kalt “Star Wars Rebels”.

Serien vil finne sted i tidsrommet mellom “Revenge of the Sith” og “A New Hope”, og vil selvfølgelig ta for seg hvordan opprøret mot det galaktiske imperiet tar form.