Hun skal regissere “Fifty Shades of Grey”

Omsider er det klart hvem som får det utfordrende oppdraget. Sam Taylor-Johnson – milf’en til Aaron – skal regissere “Fifte Shades of Grey”.

Vi har tidligere samlet opp en haug med rykter rundt filmatiseringen av den populære sexromanen. Men nå er altså regissøren klar: Sam Taylor-Johnson. Kona til Aaron “Kick-Ass” Taylor-Johnson.

Det offentliggjorte Universal Pictures og Focus Features i dag, skal vi tro comingsoon.net. Produsentene av det som etter alle solemerker vil være en etterlengtet kinoaffære, sier som begrunnelse at Taylor-Johnson har en unik evne til å formidle komplekse følelser og seksuell kjemi, og at dette er nødvendig for å skape liv i karakterene Christian Grey og Anastasia Steele.

Taylor-Johnson sier selv at hun er svært spent, og at hun skal behandle karakterene på en måte som gjør dem gjenkjennelig for fansen. Det bør ikke bli noe problem, hevder hun videre, for Taylor-Johnson er selv blodfan av bøkene.

Regissøren er imidlertid fremdeles ingen ringrev i filmbransjen. Hun har kun én spillefilm bak seg, “Nowhere Boy” fra 2009 (selvsagt med Aaron i hovedrollen), men produsentene føler seg sikre på at valget er riktig.

Dermed kan vi jo herved også spekulere i hvorvidt Aaron Taylor-Johnson skal gå fra det grønne Kick-Ass-kostymet til uten en tråd som den sexsjuke Christian Grey. Det blir kanskje et litt for opplagt valg, men søtnosens fans har sikkert ikke noe imot å se ham uten klær.

Ja, og hvis du ikke visste det: E.L. James’ trilogi har altså blitt oversatt til mer enn 50 språk og over 70 millioner kopier er solgt. Vi får strekke oss til å kalle det anstendig.