Hvilken effekt får Diesel-innsprøytningen?

Vin Diesel ryktes å være klar for en rolle i Marvel-universet. Men hvem skal han spille?

Det har i en god periode versert rykter om at actionstjernen skal ha hatt møter med Marvel om en rolle i en av deres prosjekter. Nå går ikke spekulasjonene lenger på om Diesel blir med i Marvels filmunivers, men et spørsmål om når.

Med nydøpte “The Avengers: Age of Ultron” på jakt etter en skuespiller til tittelrollen, etableringen av nye superhelter som Ant-Man og Doctor Strange, og behovet for stemmearbeid til den pågående “Guardians of the Galaxy” er det flere steder Diesel kunne hevdet seg.

Men hva er mest sannsynlig av disse?

Superskurken Ultron blir neste hindring Iron Man, Hulken & co. må bryne seg på. Med flere av de samme egenskapene som Iron Man, i tillegg til en snedig evne til å kontrollere tanker, kan Ultron fort bli en betydelig strek i regningen for det tilsynelatende uovervinnelge superhelt-laget. Med sin dype røst og robuste fysikk er det ikke utenkelig at Diesel passer rollen som hånd i hanske.

Andre spekulerer i at Diesel skal spille superhelten The Vision, som i tegneseriene hjelper Avengers med å beseire Ultron. Facebook-meldinger som “– You know I get tunnel vision with my work … and after that meating today … wow!” fra Diesels side har ikke akkurat lagt en demper på de spekulasjonen.

Andre igjen holder en knapp på at Diesel skal la musklene hvile, og heller ta i bruk sitt raspete vokaltalent til å stemmelegge Thanos i “Guardians of the Galaxy”, du vet – skurken som ble teaset etter rulleteksten i “The Avengers”.

Med tanke på at “Guardians” allerede er i gang med filmingen, er det lite trolig at Diesel er tiltenkt rollen som Thanos. Trolig ville en skuespiller med Diesels fysikk også spilt rollen fysisk i disse motion capture-tider, noe han altså ikke gjør – med mindre det har vært noe alvorlig hemmelighetskremmeri på gang.

Trolig står det mellom Ultron eller The Vision, noe som uansett tyder på at Diesel blir å se i “The Avengers: Age of Ultron” i 2015.

Hvilken rolle tror du Vin Diesel får i Marvel-universet? Sleng ut din mening i kommentarfeltet!