Ikke noe for sarte sjeler

Ved en tilfeldighet kom vi nylig over traileren til den kommende horror-filmen “The ABCs of Death”. Den er litt av et skue, for å si det mildt.

Ikke bare er traileren spesiell isolert sett. Det er trolig som en konsekvens av et relativt spesielt prosjekt. Her har nemlig 26 regissører gått sammen om å lage en film bestående av 26 kapitler – hvorav hvert kapittel ettertrykkelig tar deg gjennom én måte å dø på – den ene verre enn den andre, skal vi tro traileren.

Det blir med andre ord ingen standard spenningskurve på denne filmen – det regner vi i hvert fall ikke med. Her blir det snarere in medias res, og dette vil fra ende til annen forbli en gedigen dødsorgie.

Så en fun fact: Norske Ingrid Bolsø Berdal er med! Ja, hun står til og med oppført først på IMDb. Det sier kanskje mer om de øvrige skuespillerne enn henne, men likevel. Dessverre er hun ikke mer enn en stemme, men vi krysser fingrene for at skrikingen vil overbevise.

Følgende trailer er en såkalt red band-trailer, altså ikke egnet for folk under den seksuelle lavalder eller generelt engstelige personer. Bare så det er sagt.