Johnny Knoxville til “Turtles”-filmen

Skal stemmelegge Leonardo i “Teenage Mutant Ninja Turtles”.

Etter å ha skapt raseri ved å utnevne “Wrath of the Titans”-regissør Jonathan Liebesman, endre skilpaddenes bakhistorie og gjøre store endringer i deres nye utseende, skulle man tro at Michael Bay og resten av folkene bak den nye “Teenage Mutant Ninja Turtles”-filmen ikke kunne gjøre stort mer for å provosere fram fansens vrede.

Men, du verden: Nå melder Deadline at Bay & co. har utnevnt Johnny Knoxville til å stemmelegge Turtles-lederen og fan-favoritten Leonardo. Knoxville, ikke viden kjent for sin rekkevidde som skuespiller, tar over rollen etter Pete Ploszek, som til nå har spilt rollen via motion capture på settet.

Den avgjørelsen har ikke falt i god jord hos fansen, som har spyttet eder og galle så å si hvert minutt siden filmens teaser-trailer ble sluppet forrige uke. I tillegg til Knoxville, er også “Men in Black”-skuespiller Tony Shaloub klar for å låne stemme sin til filmen, i rollen som ninja-skilpaddenes læremester, Splinter.

Sannsynligvis vil også de andre skilpaddene lide samme skjebne som Leonardo, men hvem som skal snakke Michelangelo, Rafael og Donatello til livs er foreløpig ikke klart.

“Teenage Mutant Ninja Turtles” har verdenspremiere 8. august.