Jompa, Katniss og mafiaen

blu-ray-1024x588Uke 11 byr på blant annet “Kill Buljo 2” og “The Hunger Games: Catching Fire”.

Hver mandag gir vi deg oversikt over hva som dukker opp på blu-ray i løpet av uka.

1. Kill Buljo 2

Kill Buljo 2 Jompa (Stig Frode Henriksen) er like teit som sist, og får det absolutt til å rykke i smilebåndet.

Attpåtil er handlinga minst like teit som Jompa selv. Noen dreper alle reinsdyra hans, men han finner raskt ut at gjerningsmennene dro til Thailand. Med hjelp av Anniken Skaiwalker (Ingrid Bolsø Berdal) må han finne ut hvem som står bak.

Thomas Litherland lot seg ikke imponere av andre film om Jompa, noe du kan lese mer om i anmeldelsen hans.

2. The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire Nå, etter at Katniss og Peeta utfordret regelverket i de 74. dødslekene, føler styresmaktene i Capitol seg truet av håp. Et gryende folkehåp om at Katniss kan lede et opprør – ikke bare for å bli kvitt de brutale dødslekene, men også for å få bukt med gedigne klasseforskjeller på tvers av distriktene.

Katniss ønsker ikke å være et håpets symbol. Det burde hun kanskje tenkt på da hun og Peeta truet med å ta sine egne liv i forrige film. Nå følger president Snow henne med argusøyne og folket med foldede hender og håpefulle blikk.

Terningkast fire ble dommen da Sindre Grading anmeldte filmen. Les hele anmeldelsen hans her hvor han belønnet filmen med terningkast tre.

3. Farvel til mafiaen

Farvel til mafiaen Familien Manzoni flytter fra Amerika til Normandie som del av et vitnebeskyttelsesprogram. De klarer ikke å legge fra seg sine kriminelle vaner, og morderne de flyktet fra finner dem. Nå må de jobbe sammen for å knerte morderne.

Heller ikke denne blu-ray-klare filmen falt i smak hos Thomas Litherland, men det holdt likevel til tre prikker på terningen. Anmeldelsen til Thomas kan du lese i sin helhet her.

I tillegg til våre tre utvalgte utgivelser kommer også …

  • Halo 4: Forward Unto Dawn
  • Hick
  • Vendetta