4
Kleint som få

Tittel:
Klovn - The Movie
Sjanger:
Komedie
Varighet:
1 t. 29 min.
Aldersgrense:
15
Skuespillere:
  • Frank Hvam
  • Casper Christensen
  • Marcuz Jess Petersen
  • Iben Hjejle
Regissør:
Mikkel Nørgaard

Se for deg det kleineste øyeblikket du noen gang har opplevd, tenk deg situasjonen 13,5 ganger kleinere, og det er fortsatt ikke kleint nok til å kunne være med i “Klovn – The Movie”.

Basert på en kjent dansk serie som omhandler livet til en korttenkt dust og alle mulige kleine situasjoner han klarer å havne i. Jeg kan trygt si at jeg var veldig skeptisk til filmen. Etter en helt kurant start, ble jeg med hvert kleine øyeblikk stadig mer overbevist om at dette faktisk funket.
De som har sett serien er klar over noe av hva filmen kan by på, noe jeg selv ikke var. Det var nemlig flere ganger under filmen jeg ble overrasket over hvor fristet jeg var til å hjemme ansiktet i hendene. Makan til klein komedie skal man lete lenge etter. Absolutt å anbefale om du nyter skadefryd og pinlige situasjoner.

Dessverre kan det bli noe venting mellom morsomheter til tider, så det blir litt kjedelig, men med litt tålmodighet kommer man alltid langt.