Koblet til den tredje Avengers-filmen

Det hevder regissøren James Gunn i et nytt intervju.

Marvels kanskje merkeligste filmprosjekt, “Guardians of the Galaxy”, blir ekstra interessant når det blir kjent at filmen er knyttet til den tredje Avengers-filmen. James Gunn forteller dette i et intervju med Entertainment Weekly:

We’re definitely connected to “Avengers 3”.

Nettstedet Coming Soon skriver at det mest sannsynlig er snakk om Thanos, som vi fikk se i det første klippet i rulleteksten til “The Avengers”. Men hva med The Collector (Benicio del Toro) som vi kunne se etter rulleteksten av “Thor: The Dark World”? Han står nemlig på rollelisten til “Guardians of the Galaxy” (vi kan også se ham i traileren). Med mindre du ikke allerede har sett traileren, kan du se den her nå.

Thanos og The Collector er i tegneseriene forbundet med jakten på “The Infinity Gems”, som er seks steiner med enorme krefter. Sammen gir de bæreren guddommelige krefter. Det er snakk om at vi allerede har fått sett to av dem; Tesseract fra “Captain America: The First Avenger” og “The Avengers” skal være en av de seks; og Aether fra “Thor: The Dark World” skal være en av dem. Som The Collector sa i klippet: “One down, five to go.”

I “Guardians of the Galaxy”, som har premiere 1. august, kan vi se blant annet Chris Pratt (“LEGO-filmen”), Zoe Saldana (“Avatar”), Bradley Cooper som Rocket Raccoon, Lee Pace (“Hobbiten: Smaugs ødemark”), Vin Diesel som Groot, Karen Gillan (“Doctor Who”), Benicio Del Toro (“Savages”) og Dave Bautista (også kjent som wrestleren Batista).

Hva mener du om denne gjengen?