– Kunne godt tenkt meg en ny runde

Harrison Ford er interessert i å lage “Blade Runner 2”.

Fansen har lenge vært i skyene for at sir Ridley Scott planlegger å lage en oppfølger til sin egen kult-klassiker fra 1982. Selv ikke utnevnelsen av “Green Lantern”-forfatter Michael Greene som manusforfatter har lagt en demper på entusiasmen.

Gårsdagens spørrerunde på nettstedet Reddit burde derfor sørge for fullstendig lykkerus blant “Blade Runner”-fansen. Der bekreftet nemlig Harrison Ford at han slett ikke er fremmed for tanken om å returnere i rollen som android-jegeren Rick Deckard.

– Jeg er ganske nysgjerrig på et nytt “Blade Runner”-manus, og entusiastisk hvis muligheten skulle by seg. Hvis manuset er godt, ville jeg vært veldig interessert i å jobbe med Ridley Scott igjen. Jeg tror det ville vært utrolig interessant å spille Deckard en gang til, skrev Ford.

I samme slengen fortalte han også om sin begeistring for at folk fortsatt klør seg i hodet over hvorvidt Deckard selv var en android, og hintet om at svaret på det spørsmålet sannsynligvis ikke vil stå på agendaen i den kommende oppfølgeren.

– Jeg syns det er et fantastisk fortellerteknisk virkemiddel å la det spørsmålet forbli ubesvart, skrev Ford.

Har du lyst til å se Harrison Ford i “Blade Runner 2”? Skrik ut i kommentarfeltet, da vel.