London Calling

Gerard Butler sparket rumpe i Washington. Nå tar han turen til London, men han drar ikke alene.

Ingen hadde vel forventet at “Olympus Has Fallen” skulle bli en publikumssuksess – ei heller en suksess blant kritikerne. Likevel falt filmen i god jord over hele fjøla. Såpass god jord at det for en måneds tid siden ble annonsert at filmen skulle få en oppfølger. I velkjent Hollywood-stil vet de å flytte lokasjoner til andre kontinenter. Med varierende hell. Oppfølgeren er heller ikke noe unntak, og vi skal flytte oss over til Europa, nærmere bestemt London.

Ifølge The Hollywood Reporter skal ikke Gerard Butler bli alene i Europa. Han tar med seg to av de største navnene fra forrige film: Morgan Freeman og Aaron Eckhart.

Handlingen er ikke utbrodert ennå, men det meldes om at trekløveret skal delta i en begravelse til statsministeren i England.

En mann som derimot ikke velger å ta flyet til London er regissør Antoine Fuqua, mens manusforfatterne forblir de samme. Enn så lenge.

Filmen har ikke fått en premieredato ennå, men eierne av oppfølgerens rettigheter ønsker å få fortgang på prosessen, og smi mens jernet er varmt.