Mendes endelig klar for Bond-retur

Etter måneder med spekulasjoner er Sam Mendes endelig bekreftet klar for den 24. Bond-filmen.

En av årets mest vedvarende og omtalte sagaer er omsider over. Sam Mendes har gitt Barbara Broccoli og Michael G. Wilson sitt ja til å regissere den neste James Bond-filmen. Det bekrefter Sony Pictures og Mendes selv i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for at produsentene har gitt meg tiden jeg trenger for å fullføre teaterprosjektene mine, slik at jeg kan regissere Bond 24, sier Mendes i pressemeldingen.

Der bekreftes det også at den ikke fullt så hemmelige agentens 24. offisielle filmeventyr får premieredato 23. oktober 2015, et år som allerede har titler som “Star Wars: Episode VII” og “The Avengers 2” på plakaten.

Mendes vil gå i gang med produksjonen så fort han gjør seg ferdig med sin versjon av “Charlie og sjokoladefabrikken” på West End i London.

– Jeg gleder meg veldig til å ta tøylene igjen, og å jobbe med Daniel Craig, Michael G. Wilson og Barbara Broccoli for andre gang, sier Mendes.

Etter braksuksessen Mendes oppnådde med “Skyfall”, er naturligvis også Bond-produsentene strålende fornøyde.

– Vi er veldig spente på å jobbe med Craig, Mendes og John Logan (manusforfatter) igjen, etter den enorme suksessen vi hadde med “Skyfall”, sier Wilson og Broccoli i pressemeldingen.