Michael Douglas skal spille Ant-Man senior

“Wall Street”-stjernen blir den eldste mauren i Marvels koloni.

Lite vites om Edgar Wrights kommende adapsjon av Marvels “Ant-Man”. Bortsett fra at Edgar Wright skal regissere den og at Paul Rudd skal spille hovedrollen, selvfølgelig.

Nå letter Marvel litt på sløret. Og for et slør det er: Marvel har nemlig avslørt at den ferske Golden Globe-vinneren Michael Douglas har sagt ja til å spille den eldre utgaven av Ant-Man, også kjent som Hank Pym. Dette betyr altså at Paul Rudd spiller Ant-Mans yngre alias i filmen, Scott Lang.

Det kan med andre ord se ut til at vi får en slags metaforisk fakkelsituasjon i filmen, der Michael Douglas’ karakter gir ansvaret videre til den yngre Rudd.

Kevin Feige, overhodet i Marvel studios, sier til Marvels egne nettsider at han er overlykkelig over at Douglas har gitt sitt ja.

– Vi visste vi trengte en skuespiller som var i stand til å yte karakteren rettferdighet. Vi er utrolig lettet og glade for at Michael Douglas har sagt ja til å ta med seg den sedvanlige sjarmen sin inn i rollen. Vi kunne ikke gledet oss mer til å se han portrettere Hank Pym i levende live, sier Feige.

“Ant-Man” har planlagt verdenspremiere 14 august i 2015.